Nieuws

Actualiteiten / Blog


Onderstaand treft u actuele berichtgeving aan die wij opmerkten over de praktijk- en rechtsgebieden aan waarin wij zijn gespecialiseerd.


Beëdiging Noud Louwers

Noud Louwers, die per 1 maart 2018 is gestart bij Essers Advocaten als juridisch medewerker, is op woensdag 13 juni 2018 door de Rechtbank Amsterdam beëdigd als advocaat.

Lees Meer

Jaarcongres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht 2018

In navolging van het eerste Jaarcongres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht 2017, zal ook dit jaar een Jaarcongres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht worden georganiseerd en wel op vrijdag 1 juni 2018 van 9:30 tot 17:00 uur. Het jaarcongres zal dit jaar plaatsvinden in Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort-Noord. Het Jaarcongres Ontwikkelingen Aanbestedingsrecht biedt u een unieke gelegenheid ervaringen uit te wisselen met vakgenoten vanuit de aanbestedende overheid, advocatuur, bedrijfsleven en rechterlijke macht. Toonaangevende experts bespreken relevante juridische en beleidsmatige ontwikkeling...

Lees Meer

Nieuw teamlid Essers Advocaten

Per 1 maart is het team van Essers Advocaten uitgebreid met de komst van Noud Louwers. Noud Louwers treedt in dienst als advocaat-stagiair Aanbestedings- en Mededingingsrecht. Noud studeerde aan de Universiteit Leiden en voltooide zijn master 'European Competition Law and Regulation' aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed eerder ervaring op als student-stagiair en later als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor.

Lees Meer